‘PSV wil speler huren uit de Duitse Bundesliga’

PSV gaat proberen om doelman Yvon Mvogo voor een seizoen te huren van Red Bull Leipzig. Dit weet clubwatcher Rik Elfrink te melden die denkt dat de Eindhovenaren nog wel meer prioriteiten hebben.

“Ik denk dat PSV hier en daar nog versterking nodig heeft. Een linksback ontbreekt echt nog in deze selectie”, stelt Elfrink in een video-item van het Eindhovens Dagblad. “Er is steeds gezegd dat er mogelijkheden zijn. Er is wel geld, maar ga je spelers huren of kopen? Dat is nog afwachten.”

“PSV is ook in verband gebracht met een keeper van Leipzig en dan zie je toch dat ze kijken of ze niet tóch nog een meevoetballende keeper aan de doelmannenvloot moeten toevoegen. Er is naar geïnformeerd en dan zou het gaan om huur. Die speler is te duur om te kopen en ook het salaris is moeilijk haalbaar. Dat is een type waar PSV nog naar kijkt”, aldus Elfrink.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer