Noni Madueke flitst met pijlsnelle hattrick in eerste oefenzege PSV

PSV won gisteren haar eerste oefenwedstrijd van het seizoen met 0-3 van SC Verl. Noni Madueke was verantwoordelijk voor alle goals. Hij maakte in de eerste helft een glaszuivere hattrick.

Met name het derde doelpunt was van grote schoonheid van Madueke, die na twintig minuten op aangeven van Denzel Dumfries de score van dichtbij simpel opende. Ook het afronden van de tweede PSV-goal, op aangeven van Sam Lammers, was een stuk simpeler dan de derde en hele fraaie goal. Met die individuele actie maakte hij zijn uitstekende optreden compleet.

Roger Schmidt bracht voor en na rust twee compleet andere elftallen op de been, waarbij Lars Unnerstall in het doel begon, Dumfries de aanvoerdersband droeg en Mauro Júnior in de eerste helft als linksachter stond opgesteld. Donyell Malen, Ryan Thomas en Armand Obispo, die ook terugkomt van een kleine blessure, kwamen nog niet in actie in het elftal van Schmidt.

In het tweede bedrijf kreeg PSV – bij wie ook Dante Rigo als back stond opgesteld – het steeds zwaarder met de kampioen van het Duitse vierde niveau, maar Jeroen Zoet hoefde slechts incidenteel in te grijpen. Met Viergever als captain in de tweede helft liet PSV nog bij vlagen zien wat Schmidt graag wil, maar was de eretreffer in de eindfase nader bij dan de vierde goal. Zodoende bleef de absolute hoofdrol van Madueke, die ongetwijfeld indruk heeft gemaakt op Schmidt.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer