Keiharde John de Mol veegde twee voorstellen van ‘De Snor’ van tafel

Op 11 september beginnen de heren van Veronica Inside weer. En dit heeft alles te maken met zenderbaas John de Mol. Hij sloeg met zijn vuist op tafel en hield de kemphanen aan hun contract. In Recht uit Rotterdam vertelt ‘De Snor’ er uitgebreid over.

“Ik had er geen zin meer in en René (Van der Gijp, red.) twijfelde heel erg. Maar de dag na onze vergadering kwam John de Mol met mijn contract en zei: Toen je twee jaar geleden tekende vond je Genee ook al een lul. Dan kan het nu nooit een reden zijn om te stoppen. Daarbij kan ik het zakelijk niet hebben in deze coronatijd, want jullie halen heel veel commercials binnen. Dan zal ik stappen moeten ondernemen.”

Derksen wilde echt niet door, maar móét dus wel. Ondanks twee eerdere oplossingen die hij voordroeg: “Ik heb alles geprobeerd. Ik heb voorgesteld dat René en ik wel met Hélène Hendriks wilden zitten. Ik heb ook gezegd: Wim Kieft kan het zo van mij overnemen, heb ik geen problemen mee. Dan trek ik me terug. Daar was niet over te praten. Het contract wilde hij handhaven.” In een rechtszaak had hij geen zin. “Ik ga geen advocaat nemen en die hele weg bewandelen. Daar valt geen eer aan te behalen.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer