‘Johan Derksen laat zijn enige fout weten tijdens VI-rel’

Het programma Veronica Inside zal ook aankomend seizoen weer op de buis te zien zijn. Ook Johan Derksen schuift gewoon weer aan. De voetbalanalist claimt één grote fout te hebben gemaakt in de chaotische periode.

“Ik heb in die hele rel één fout gemaakt. Je moet overal schijt aan hebben als je in zo’n rel zit, zeker aan wat ze op social media over je melden”, oordeelde Derksen vrijdag bij Veronica. “Ik kwam terug en toen had John de Mol net gezegd dat hij onder geen beding zou accepteren dat ik eruit zou stappen. Want ik had zelf een contract getekend en dat lag op zijn bureau.”

“Ik zeg tegen mijn vrouw: of ik er zin in heb of niet, ik moet er weer gaan zitten, want ik kan geen kant op”, vervolgt Derksen. “Mijn vrouw zat de krant te lezen. Er staan van die ingezonden brieven in, waarin je als zakkenvuller weggezet wordt. Zij zei: nou, dan geven we het geld toch weg? Toen ben ik zo dom geweest om dat tegen het AD te zeggen. Dat is een fout geweest, want je moet er nooit mee koketteren.”

Derksen besluit: “Als je dat weggeeft, moet je dat weggeven en je bek houden. En schijt aan iedereen hebben.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer