‘PSV zet in op inkomende megatransfer’

Volgens het Italiaanse La Gazzetta dello Sport heeft PSV de hoofdprijs over de Zuid-Koreaanse verdediger Kim Min-Jae. Het is bekend dat PSV-trainer Roger Schmidt en de clubleiding de lat deze zomer hoog leggen.

Volgens de buitenlandse media heeft de club zelfs een officieel bod van vijftien miljoen euro voorgelegd aan Beijing Guoan om de verdediger in te lijven. Dat is sinds een jaar ook het recordbedrag in Eindhoven.

Het lijkt overigens onwaarschijnlijk dat dit vermeende bod tijdens de coronacrisis is uitgebracht. PSV zal in deze fase immers geen vijftien miljoen euro neertellen voor een verdediger, los van de vraag of dat haalbaar is. Met Everton, Tottenham Hotspur, RB Leipzig en SS Lazio is de concurrentie groot.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer