PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Na Juventus nu ook AS Roma uit de voetbalgame FIFA 21’

In navolging van Juventus zal er volgend seizoen nog een team verdwijnen uit de populaire voetbalgame FIFA 21. Het gaat om competitiegenoot AS Roma.

RTL Nieuws onthult: “Het was bij FIFA 20 een doorn in het oog van veel gamers. Juventus dat door het leven ging als Piemonte Calcio, maar het wordt nog erger. Ook AS Roma is verleden tijd en gaat verder als Roma FC. Dat meldt EA Sports. De samenwerking tussen EA en AS Roma stopt vanaf FIFA 21 en dus zal de club van Justin Kluivert er anders uit komen te zien in het spel. Zo zijn, naast de naam, ook de shirts en het logo aangepast. De spelersnamen blijven wel officieel.”

EA heeft op zijn beurt een overeenkomst gesloten met AC Milan en Internazionale. Nick Wlodyka, vice-voorzitter van EA Sports FIFA, reageert: “Het blijven verbeteren van strategische clubpartnerships in Italië is cruciaal voor onze visie en toewijding om de liefde voor de sport te vergroten, en in dit geval voetbal wereldwijd, middels authentieke interactieve ervaringen. We kijken ernaar uit om de supporters de komende jaren een innovatieve en interactieve FIFA-ervaring te bieden.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.