PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Wilfred Genee liet Talpa weten dat we ermee stoppen’

De heren Wilfred Genee, Johan Derksen en Rene van der Gijp hadden al besloten om met het programma Veronica Inside te stoppen, maar alles veranderde toen zenderbaas John de Mol met zijn vuist op tafel sloeg. Derksen laat weten dat de knoop eigenlijk al was doorgehakt.

Genee, Van der Gijp en Derksen spraken donderdagmiddag in een Van der Valk hotel, maar kwamen er wederom niet uit. “Daarop heeft Wilfred de Talpa-directie gebeld met zijn telefoon op de speaker, en laten weten dat we ermee stoppen”, zegt Derksen tegen De Telegraaf. “John de Mol werd in allerijl uit een vergadering getrokken en zei: zeg niks tegen de camera’s buiten en slaap er nog een nachtje over.”

Derksen geeft aan niet blij te zijn met de gang van zaken. De Mol wees het trio op het contract en dreigde met een rechtszaak. Daardoor konden ze niet anders dan doorgaan. “René en ik willen niet dat mensen ons zien als krachteloze zakkenvullers als we daar straks weer gaan zitten. Dat klinkt misschien gek uit de mond van iemand die zich verder nergens iets van aantrekt. Maar iedereen heeft zijn zwakte, en dit is blijkbaar de mijne.”

Derksen vraagt zich af waarom De Mol zich niet eerder met de situatie bemoeid heeft. “Wat hij me vanochtend vertelde, had hij ook eerder kunnen vertellen. En dan had hij ons een maand ruzie bespaard.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.