‘Mark van Bommel geen kandidaat meer bij Bayern Munchen’

Mark van Bommel staat niet op het lijstje van Bayern Munchen om daar aan de slag te gaan. Dat meldt het lokale Abendzeitung. Eerder werd de trainer nog door Sport1 in verband gebracht met der Rekordmeister.

Bayern is na de overstap van Sebastian Hoeness naar Hoffenheim op zoek naar een nieuwe trainer voor de beloftenploeg, die afgelopen seizoen kampioen werd op het derde niveau. Van Bommel werd genoemd, maar de oud-speler van Der Rekordmeister is volgens Abendzeitung geen kandidaat. Dat geldt ook voor Tobias Schweinsteiger en Mehmet Scholl.

Sportief directeur Hasan Salihamidzic en hoofd jeugdopleiding Jochen Sauer zijn nu op zoek naar een waardige opvolger van Hoeness. Omdat Bayern München II op 10 augustus de voorbereiding begint, is haast geboden. Vorig seizoen stroomden liefst zes spelers vanuit de beloftenploeg door naar het eerste van Bayern, waaronder Joshua Zirkzee. De negentienjarige Nederlander is de stand-in van Robert Lewandowski.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer