‘John de Mol begaat onmenselijke fout met VI-trio’

Vrijdag werd bekend dat het programma Veronica Inside ook volgend seizoen weer op de buis is. Voor columnist Jan Dijkgraaf reden om eens flink uit te halen in zijn column.

Op TPO.nl trapt Dijkgraaf af: “Wat zal het worden op 31 augustus? Gaat Veronica Inside dat record van 1,7 miljoen kijkers van 22 juni overtreffen? Denk het wel. En welke van die ‘principiële’ adverteerders die zich door misselijkmakende beroepsdeugers als Arie Boomsma lieten opnaaien, laten de kans om zoveel potentiële klanten te bereiken niet lopen, ‘na een goed gesprek met Vulmaareennaamin van Talpa’? Genoeg.”

De columnist denkt dat Talpa de crisis heeft uitgemolken voor financieel gewin. “Je hebt de koe echt tot de laatste druppel uitgemolken. Onmenselijk. Onmenselijk omdat we nu allemaal weten dat de geloofwaardigheid van Johan Derksen te koop is. Nu heeft-ie wel twintig keer gezegd dat-ie nooit meer met Wilfred Genee bij Veronica Inside aan tafel ging zitten, omdat hem dat zijn geloofwaardigheid zou kosten. Het was geen emotionele impulsieve uitspraak meer op het moment dat hij het mes in zijn rug nog voelde, maar een uiterst principiële stellingname.”

De oplossing van Derksen noemt hij ‘overigens mooi’, maar dat blijkt voor Dijkgraaf niet genoeg. “Nóg erger vind ik wat je Wilfred Genee hebt aangedaan. (…) Anderhalve maand hebben Derksen en Gijp ‘m kaalgeschoren op de platte kar door het dorp gereden. De carrière van Wilfred Genee is kapot. Hij zal voortaan altijd ogen in zijn rug voelen prikken.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer