‘Arjen Robben gaat op ‘opvallende’ positie spelen bij Groningen’

Hans Kraay jr. denkt dat Groningen-trainer Danny Buijs Arjen Robben zomaar eens op een opvallende positie zou kunnen zetten.

Voor de camera van FOX Sports zegt de televisiepersoonlijkheid namelijk: “Ik kan op je wenken bedienen: Buijs kiest voor een soort 4-2-3-1-systeem. Arjen Robben gaat óf kort achter de nummer negen spelen, óf hij gaat hangend als rechtsbuiten spelen. Dat hebben hij en Buijs samen besproken: het wordt één van de twee rollen.”

Robben kwam in zijn rijke carrière op de rechter- en linkerflank in actie, maar bij Chelsea, Real Madrid en Bayern München stond hij vrijwel nooit in de as van het veld. Buijs heeft goede hoop dat de terugkeer van de voormalige Oranje-aanvoerder een hit wordt: “Je ziet dat alles bij hem in de hoogste kwaliteit gaat: de aanname, de passing, de keuzes die hij maakt. Wij kunnen ook wijzer worden van alles wat hij heeft meegemaakt op het hoogste niveau, toch een ander niveau dan waar wij op acteren. Dat zijn dingen waar wij veel van kunnen leren.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer