PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Wilfred Genee liet Talpa laten weten dat we ermee stoppen’

John de Mol de baas van Talpa heeft er gisteren voor gezorgd dat het programma Veronica Inside ook volgend seizoen op de buis is. Hij houdt het trio aan hun contract. De eerste aflevering is op 11 september aanstaande.

Gisteren spraken Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee al tevergeefs met elkaar in een Van der Valk Hotel. “Daarop heeft Wilfred de Talpa-directie gebeld met zijn telefoon op de speaker, en laten weten dat we ermee stoppen. John de Mol werd in allerijl uit een vergadering getrokken en zei: zeg niks tegen de camera’s buiten en slaap er nog een nachtje over”, vertelt Derksen in De Telegraaf.

De Mol wees zijn medewerkers op hun contract en dreigde zelfs met een rechtszaak. “René en ik willen niet dat mensen ons zien als krachteloze zakkenvullers als we daar straks weer gaan zitten. Dat klinkt misschien gek uit de mond van iemand die zich verder nergens iets van aantrekt. Maar iedereen heeft zijn zwakte, en dit is blijkbaar de mijne.”

Derksen schenkt daarom de helft van zijn salaris aan een goed doel, maar vraagt zich nog wel af waarom De Mol zich niet eerder op deze manier met de zaak bemoeide. “Wat hij me vanochtend vertelde, had hij ook eerder kunnen vertellen. En dan had hij ons een maand ruzie bespaard..”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.