PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Wilfred Genee krijgt cruciale opdracht bij Veronica Inside’

Gisteren werd bekend dat het programma Veronica Inside ook volgend seizoen weer op de buis te zien zal zijn. Presentator Wilfred Genee krijgt dan een belangrijke opdracht mee. Volgens mediadeskundige Rob Goossens zal de presentator zich verbaal moeten laten gelden om zijn geloofwaardigheid te behouden.

In RTL Boulevard oordeelde Goossens: “Er is echt wel wat gebeurd, maar Johan en René gaan zich door één akkefietje niet de mond laten snoeren. Zij gaan nog steeds zeggen wat ze willen zeggen. Wilfred zal vaker dan voorheen zelf zijn mening ventileren. Dat was hier het probleem. Wilfred had nooit wat gezegd, maar toen was er gezeik en zei hij: ‘Maar ik vind dit…'”

Goossens vervolgt: “Van drie man staat de geloofwaardigheid op het spel. De geloofwaardigheid van Wilfred hangt af van het feit of hij zijn bek open durft te trekken als er weer zoiets zou gebeuren. Dat moet je niet elke week doen, hij is ‘maar’ de presentator, maar wel af en toe.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.