‘Memphis Depay kan deze zomer fraai transfereren’

Memphis Depay zou deze zomer een mooie transfer kunnen gaan maken. Borussia Dortmund zou hem namelijk op de korrel hebben.

Dortmund weet dat Jadon Sancho op de nominatie staat om naar de Engelse Premier League te verhuizen. De Duitse topclub is al begonnen met de zoektocht naar een opvolger en BILD schrijft dat Memphis een belangrijke kandidaat is. ‘BVB’ zou zijn komst bovendien haalbaar achten.

Memphis heeft nog maar één contractjaar te gaan bij Olympique Lyon. Vooralsnog weigert de oud-speler van PSV en Manchester United te verlengen, mede omdat de Franse club moet vrezen voor het mislopen van Europees voetbal. Door zijn volgend jaar aflopende contract riskeert Lyon een transfervrij afscheid door een transfer af te wijzen.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer