‘Ritsu Doan kan PSV al weer gaan verlaten’

Afgelopen zomer werd Ritsu Doan door PSV voor een miljoenenbedrag overgenomen van FC Groningen. Toch is het niet uitgesloten dat Doan komende zomer al weer vertrekt uit Eindhoven. Volgens País de Futebol hebben Southampton, CSKA Moskou, Spartak Moskou én Shakhtar Donetsk namelijk interesse in de Japanner.

Het is nog niet bekend hoe de nieuwe trainer Roger Schmidt over de kansen van de linkspoot bij PSV denkt. Vorig jaar kwam hij nog voor de nodige miljoenen over van FC Groningen. Dat Doan razend populair is in het commercieel gezien uiterst interessante Japan, kan hem zeker helpen als Doan daadwerkelijk op zoek wil gaan naar een nieuwe club.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer