PSV wil aankomend seizoen aan 6500 fans plaats bieden

PSV hoopt volgend seizoen de eerste thuiswedstrijden met 6500 toeschouwers te kunnen spelen. De thuishaven van PSV biedt plaats aan 35.000 toeschouwers, waarvan er 26.000 seizoenkaarthouders zijn. Dat benadrukt Frans Janssen, commercieel directeur van de Eindhovenaren.

“Dat we tot dat aantal zijn gekomen is een enorme steun in de rug voor ons”, zegt hij tegen het Eindhovens Dagblad. “Tegelijkertijd beseffen we dat we een aantal van die mensen moeten teleurstellen binnen de huidige stand van zaken.”

Van die 26.000 seizoenkaarthouders kunnen er dus maar 6500 naar binnen bij de eerste vier thuiswedstrijden van de Brabanders. “Ik draai het liever om”, zegt Janssen daarover. “We zijn gebonden aan de regels, nemen geen enkel risico en daarbinnen proberen we toch een aantal supporters iets te bieden. Dat is altijd nog beter dan niks.”

De supporters mogen waarschijnlijk zelf kiezen bij welke wedstrijden ze aanwezig willen zijn. “De eerste vier thuiswedstrijden in de eredivisie zetten we voor onze 26.000 kaarthouders open in de webshop van PSV, met steeds 6.500 beschikbare plaatsen. Alle seizoenkaarthouders kunnen zelf een keuze maken voor een ticket voor een van die vier duels. Ze hebben maximale keuzevrijheid, maar vol is vol en als dat punt is bereikt moet dus een andere wedstrijd worden gekozen.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer