Maximiliano Romero wil persé gaan slagen bij PSV

Een aantal jaar geleden van werd Maximiliano Romero bij PSV voor maar lieft 10,5 miljoen euro binnengehaald. Hij kon echter niet aarden bij de Eindhovenaren en werd daarom uitgeleend aan het Argentijnse Velez Sarsfield waar hij wel weer uitblonk.

In De Telegraaf reageert de Argentijn: “Dat was belangrijk, omdat er een aantal zaken in mijn leven moest veranderen.” Romero heeft zichzelf een spiegel voorgehouden: “Niet alleen fysiek. Ook in motivatie, concentratie en wat dingen extra. Omdat ik die zaken nodig heb op het veld. Dat jaar in Argentinië heeft me erg geholpen om sterker terug te keren naar Nederland. Het heeft me technisch ontwikkeld, de passie voor het voetbal teruggegeven en verantwoordelijkheid.”

De spits gaat verder: “In mijn eerste jaar hier was er voor mij veel aan de hand. Ik wil het niet afschuiven op de blessures, het was iets persoonlijks. Ik moest wennen aan de omstandigheden in Europa, heb geleerd van die tijd. Ik heb veel kunnen nadenken, mijn gedachten op een rijtje kunnen zetten. Het was heel moeilijk, maar ik sta voor een nieuw seizoen. Een nieuwe fase.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer