‘Veronica Inside volgend seizoen gewoon weer op de buis te zien’

Volgens mediadeskundige Rob Goossens begint het er steeds meer op te lijken dat het programma Veronica Inside met de heren Johan Derksen, Wilfred Genee en Rene van der Gijp aankomend seizoen gewoon weer op de buis te zien is.

RTL Boulevard heeft contact gehad met Van der Gijp en hij heeft bevestigd dat zijn tafelgenoten een gesprek hebben gevoerd. “Daarbij is niet met deuren gesmeten, dus dat is al enorm positief. René is inderdaad op huwelijksreis en komt woensdag terug. Donderdag gaan de drie mannen al zitten om te kijken hoe ze er voor staan”, vertelt Goossens aan De Telegraaf.

“Er zit nu vaart in en voor het programma lijkt het de goede kant op te gaan”, vervolgt de mediadeskundige. “Johan heeft heel nonchalant gedaan, maar zo werkt dat nou eenmaal niet met contracten. Het bijzonderste hieraan is niet niet dat John de Mol heeft gezegd ‘jullie hebben een contract’, maar Johan heeft zich weken na dato beseft dat hij een contract heeft en het niet zo makkelijk gaat.”

Goossens denkt dat de huidige situatie ‘sowieso zal helpen’ om de eerste uitzending op 31 augustus ‘gewoon’ door te laten gaan. “Het lijkt er nu op dat het goed gaat komen en dan zit half Nederland straks klaar voor de televisie”, luidt zijn voorspelling. Of de recente crisis niet op weerstand stuit? “Ik denk eerlijk gezegd dat het de kijker geen moer kan interesseren. Die zijn fan van Johan, fan van René en misschien wat minder van Wilfred op dit moment, maar ze willen gewoon hun idolen horen vertellen.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer