Van der Gijp reageert op Johan Derksen: ‘Deur niet dicht, ben ik wel blij om’

Donderdag zitten de drie heren Wilfred Genee, Johan Derksen en Rene van der Gijp weer bij elkaar. Iets wat Rene van der Gijp tot tevredenheid stemt.

Derksen en Van der Gijp spraken eerder al harde teksten over Genee: volgens hen was het uitgesloten dat Veronica Inside in het bestaande format door zou gaan. Zij zouden zelfs Hélène Hendriks hebben voorgedragen als vervanger van Genee. Derksen heeft inmiddels echter gesproken met de presentator en de Talpa-directie: volgens de routinier is er sindsdien ‘wat verbetering’ ontstaan.

Van der Gijp heeft het nieuws ook meegekregen tijdens zijn huwelijksreis. “Ik weet dat Johan en Wilfred met elkaar gezeten hebben en daarbij is de deur niet dichtgegooid. Daar ben ik wel blij om”, reageert hij tegenover RTL Boulevard. De analist keert woensdag terug en gaat één dag later met Derksen en Genee om tafel, laat hij weten. “Meer dan dit kan ik nu niet melden en is niet aan de orde. Laten we er het beste van hopen.”

De drie zijn begin augustus sowieso weer op tv te zien, aangezien de Champions League dan weer begint. Ook Hélène Hendriks en Wim Kieft zullen daarbij betrokken worden: hoe de samenstelling zal zijn, moet echter nog blijken.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer