‘Mark van Bommel gaat aan de slag bij Bayern Munchen’

Het ziet ernaar uit dat Mark van Bommel aan de slag gaat bij de beloften van Bayern Munchen. Dit weet het medium Sport1 te melden.

De bovengenoemde bron schrijft in een analyse: “Het aanstellen van de voormalig Bayern-captain zou waarschijnlijk de koninklijke oplossing zijn. Er gaan zelfs al geruchten dat hij wordt aangesteld als hoofdtrainer van de beloftenploeg. Hij past in iedereen perfect in het door Hasan Salihamidzic opgestelde profiel. De ‘td’ wist met Martin Demichelis vorig jaar al iemand met het echte Bayern-DNA naar de jeugdcampus te halen.”

Sport1 plaatst vervolgens wel een kanttekening, want Salihamidzic zou meerdere kandidaten op het oog hebben, onder wie bijvoorbeeld Miroslav Klose. Ook Mehmet Scholl, Markus Babbel, Tobias Schweinsteiger en Holger Seitz mogen echter een belletje verwachten. Van Bommel zou echter optie nummer één zijn.

Het lijkt misschien een stapje terug om aan de slag te gaan als trainer bij ‘Jong Bayern’, maar na het ontslag van Niko Kovac schoof Hansi Flick door naar de hoofdmacht. Eenzelfde soort traject voor Van Bommel zou natuurlijk een droom zijn.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer