Vriend doet boekje open over Rene van der Gijp en Veronica Inside-rel

Momenteel is Rene van de Gijp op huwelijksreis in Ibiza en dat had de tafelgast van Veronica Inside ook wel nodig. Een vriend van de oud-voetballer onthult in De Telegraaf dat de Veronica Inside-rel hem niet in de koude kleren is gaan zitten.

De krant bericht op maandagochtend: “Hoewel hij tegenover de buitenwereld laconiek doet over de ontstane situatie die hem met Johan Derksen in een kamp plaatste en eenzame Wilfred Genee in het andere, vréét de hele kwestie volgens vrienden enorm aan hem.”

Een niet bij naam genoemde vriend reageert: “Gijp, met zijn grote bek, is een gevoelsjongen die zijn tv-collega’s, ondanks de verschillen die vaak aan tafel worden uitgevochten, als maten van hem zag. Ze konden het vaak niet met elkaar eens zijn, maar dat kwam het programma de afgelopen jaren alleen maar ten goede. Dat was de basis van het succes. Maar wat er nu is voorgevallen, is van een heel andere orde. Dit gaat over loyaliteit en dat strijk je niet zomaar glad.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer