PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Veronica Inside-rel bereikt nieuw dieptepunt op huwelijk Van der Gijp

Er is nog steeds grote commotie rondom het programma Veronica Inside. Wilfred Genee werd onlangs gespot met een bodyguard, maar naar nu blijkt diende het hele huwelijk van René van der Gijp met zijn Minouche beveiligd te worden…

Het blad Story schrijft vandaag: “In het verleden werd Johan reeds meermaals beveiligd op en rondom het Mediapark in Hilversum. De laatste keer vanwege zijn uitlatingen over Turkije en president Erdogan. En twee maanden terug werd René van der Gijp op de oprijlaan van zijn woning in Dordrecht door drie gemaskerde mannen belaagd.” Van der Gijp zei daar op televisie over: “Ik stond voor het hek en ineens sprongen er drie gasten in een trainingspak en met witte maskers vanuit het niets voor mijn auto en begonnen als idioten met hamers op die auto in te slaan. Ik schrok me de pleuris. Ik kon wegkomen door achteruit te rijden.”

Genee laat over ‘zijn’ bodyguard weten aan het medium: “Die man hoorde niet bij ons. Hij was van de organisatie.” De beveiliger in kwestie bevestigt dit verhaal: “Wij doen normaal gesproken alle beveiliging op het Mediapark voor Veronica Inside en hebben het huwelijk van René in goede banen geleid.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.