‘PSV moet plotseling vrezen voor bod uit de Bundesliga’

Borussia Dortmund heeft haar vizier gericht op PSV-speler Mohamed Ihattaren. Dit weet het medium 90Plus te melden. De Bundesliga-topclub dreigt Jadon Sancho voor veel geld te verkopen aan een Engelse club en zal dus op zoek gaan naar nieuw potentieel voor volgend seizoen.

De PSV-smaakmaker zou perfect in die schets passen, zo stelt het medium. Ihattaren (18) brak afgelopen seizoen definitief door bij PSV en speelde zich daarmee zelfs in de kijker bij Oranje.

De creatieveling wil die ontwikkeling bij voorkeur doortrekken bij PSV, maar Dortmund is wellicht een club die hem alsnog kan verleiden. ‘BVB’ staat bekend als een club waar talent een kans krijgt en de eventuele transfersom lijkt geen probleem.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer