PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV in zoektocht naar linksback uitgekomen in Paraguay’

PSV heeft een linksback op het oog uit het Zuid-Amerikaanse Paraguay. Naar verluidt gaat het om de 22-jarige Santiago Arzamendia. Dit weet voetbalnieuws.be te melden.

Naast de Eindhovenaren proberen ook Club Brugge en Bayer Leverkussen Arzamendia naar Europa te halen. Enkele Braziliaanse ploegen hopen dat Arzamendia binnen Zuid-Amerika een overstap maakt. De marktwaarde van de Paraguayaan wordt momenteel geschat op 4,5 miljoen euro.

Arzamendia verzamelde inmiddels al acht interlands en zou toe zijn aan de volgende stap in zijn carrière. Bij PSV is de vacature van linksback nog altijd niet opgevuld. Jetro Willems flirtte afgelopen week nog met een terugkeer naar Eindhoven.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.