‘PSV en AZ strijden om handtekening van Francesco Antonucci’

PSV en AZ willen graag Francesco Antonucci deze zomer proberen binnen te halen. De 21-jarige Antonucci werd afgelopen seizoen verhuurd door AS Monaco, waar hij nog voor twee seizoenen onder contract staat.

Het Waalse La Dernière Heure meldt dat Standard Luik in gesprek is met Monaco. De Belgische club deed al een bod in de vorm van een lening met optie tot koop. Monaco weigerde dit, maar krijgen de onderhandelingen wel een vervolg. Standard weet ook dat PSV, AZ en FC Twente Antonucci proberen te verleiden. Volendam ziet de speler ook graag terug, maar dat lijkt met de huidige ontwikkelingen een lastig verhaal.

Monaco had zelf het idee om Antonucci te stallen bij zusterclub Cercle Brugge. De Belg voelt daar zelf weinig voor. In het shirt van Volendam maakte Antonucci afgelopen seizoen elf doelpunten en leverde hij vijf assists. In de winter van 2017 verruilde hij Ajax voor Monaco.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer