PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Geen Messi of Ronaldo maar Kylian Mbappé siert cover van FIFA 21

Niet Lionel Messi of Cristiano Ronaldo sieren de cover van FIFA 21 maar PSG-ster Kylian Mbappé. Dat heeft EA Sports woensdagmiddag bekendgemaakt. Mbappé is de opvolger van Virgil van Dijk en Eden Hazard, die de voorkant van FIFA 20 sierden. Van Dijk stond op de cover van de Champions-editie, Hazard op de cover van de standaardeditie.

Mbappé is trots dat hij op de hoes van het populairste voetbalgame staat. “Op de cover van FIFA staan is een droom die uitkomt. Van mijn tijd bij Bondy tot Clairefontaine tot het WK, dit is weer een grote mijlpaal. Ik speel deze game al sinds ik een kind was en ik voel me vereerd om een hele nieuwe generatie voetballers te vertegenwoordigen en tot dezelfde groep te behoren als vele andere geweldige voetballers waarmee ik deze eer nu deel”, reageert hij bij EA Sports.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.