‘AS Monaco lonkt naar absolute parel van PSV’

Mocht spits Wissam Ben Yedder deze zomer vertrekken bij AS Monaco dan willen de Monegasken Donyell Malen gaan wegplukken bij PSV.

Het is echter nog maar de vraag of dat gaat lukken, want de Oranje-international is na een uiterst indrukwekkende eerste seizoenshelft – voor hij zwaar geblesseerd raakte – enorm gewild in het buitenland. Vooral het rijke AS Monaco wordt genoemd.

En de geruchten kregen vandaag een nieuwe boost in het prinsendom, want topaanvaller Wissam Ben Yedder (die een jaar geleden nog voor een megabedrag overkwam van Sevilla CF) zou aan hebben gegeven dat hij weg wil bij de Monegasken deze zomer. De Ideale vervanger zou dan Malen van PSV zijn, berichten de Franse media nog maar eens.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer