Ajax koploper en troeft Feyenoord en PSV ruim af met makelaarskosten

Ajax heeft afgelopen seizoen verreweg de meeste kosten gehad voor makelaars. PSV en Feyenoord komen samen niet eens tot het bedrag wat de Amsterdammers betaalden.

De KNVB publiceerde dinsdagavond voor de vijfde keer het overzicht van vergoedingen aan zaakwaarnemers. Ajax eindigde in alle vier de voorgaande edities bovenaan en ook in 2020 is dat het geval. Overigens zit er telkens een jaar verschil tussen resultaat en publicatie, dus pas in 2021 zal het resultaat van afgelopen seizoen bekend worden.

Ajax staat fier aan kop met een bedrag van 8.124.829 euro. PSV volgt met 3.923.520 euro, waar Feyenoord met 3.216.341 op plek vier staat. AZ is de nummer vier in dit overzicht met 2.614.000 aan uitgaven aan voetbalmakelaars. Helemaal onderaan, op plek 34, vinden we FC Dordrecht met 16.909 euro.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer