PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Talpa-leiding haalt hard uit naar Veronica Inside-trio

Het is nog maar de vraag of het voetbalpraatprogramma Veronica Inside volgend seizoen terugkeert op de buis. Er is namelijk grote ruzie ontstaan tussen de hoofdrolspelers en het ziet er slecht uit.

Talpa-directeur Paul Römer heeft daar geen antwoord op. In gesprek met het Algemeen Dagblad zegt hij: “Ik wou dat ik het wist.” Waar is het misgegaan? “We leven in een ingewikkelde, gevoelige tijd. Ik denk dat de corona-isolatie daarbij ook niet geholpen heeft. Er is een hoop opgekropte energie. Dit was een lont in een kruitvat.”

Na de racisme-uitzending kwam het al helemaal tot een ontploffing: “Die uitzending was niet zo slecht.” Römer kan het echter niet laten om uit te halen naar de heren: “Maar de manier waarop de heren vervolgens de discussie met elkaar in de openbaarheid voerden; zo maak je een crisis alleen maar erger. Ik denk verder dat we niet moeten onderschatten hoe groot de druk is op deze mannen in hun privéleven. Het is uit de hand gelopen.”

Hoe groot is de kans dat Veronica Inside na de zomer te zien is? “Fifty-fifty, waarbij het glas halfvol is. Maar het moet wel VI blijven. Als het zouteloos en nikserig wordt, is het VI niet meer. Daarvoor zullen deze drie mannen wel met elkaar een sessie moeten hebben, waarin ze uitspreken of er genoeg vertrouwen is voor een doorstart. Ze moeten het zelf doen. Dat is ook hoe ze binnenkwamen bij Talpa. Ze zijn heel zelfstandig en dulden geen inmenging van wie dan ook.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.