‘Financieel drama dreigt voor Veronica Inside-analisten’

Een financieel drama dreigt voor de heren Johan Derksen, Rene van der Gijp en Wilfred Genee. Mocht het programma Veronica Inside er daadwerkelijk mee gaan ophouden dan gaan de heren dit flink voelen in de portemonnee.

De website Bekendeburen.nl schrijft: “Niet alleen verdienen Johan, Rene en Wilfred zo’n 6 ton euro per jaar met het programma Veronica Inside, ook de spin off verdiensten waren zeer interessant.” Zo verkocht de populaire talkshow onder meer T-shirts en boxershorts, die te bestellen waren via de shop van VI.

Het VI-trio ontving een percentage van de omzet. De website vervolgt: “Bronnen weten te melden dat zij daar de man rond de ton euro per jaar voor vingen en dat is een conservatieve schatting. Wanneer er definitief een streep door VI wordt gehaald, vervallen deze inkomsten.”

Ook de verkoop van boeken en snabbels door het land zorgden voor een flinke inkomstenstroom. VI is daarmee ‘een goed gesmeerde geldmachine’ geworden, maar de vraag is of dat zo blijft wanneer Hélène Hendriks de presentatie overneemt. Het einde van het programma zou die geldstroom zelfs beëindigen.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer