Willem van Hanegem: ‘Veronica Inside-trio is hypocriet’

Willem van Hanegem hekelt de heren van voetbalpraatprogramma Veronica Inside. Hij vindt de heren Derksen, Van der Gijp en Genee maar hypocriet.

Genee ligt na de laatste uitzendingen van Veronica Inside in de clinch met Derksen en Van Der Gijp. Wel was hij, net als zijn Veronica Inside-collega’s, eerder deze week te gast op het huwelijk van Gijp. Van Hanegem heeft naar eigen zeggen meer met mensen die ‘geen onzin verkondigen’.

‘Ik zag deze week bijvoorbeeld foto’s van het huwelijk van René van der Gijp en daar liepen Wilfred Genee en Johan Derksen dus ook heel gezellig rond. Eerst konden ze nooit meer iets samen doen, maar dat blijkt dus allemaal wel mee te vallen’, aldus Van Hanegem in zijn column voor het Algemeen Dagblad. ‘Neem lekker een ander in de maling, denk ik dan.’

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer