‘PSV gaat deze zomer nog drie á vier aankopen doen’

Volgens PSV-clubwatcher Rik Elfrink gaat PSV deze zomer nog drie á vier aankopen doen om haar selectie te versterken.

“Ik denk dat PSV nog wat ervaring aan die groep moet toevoegen”, stelt de journalist van het Eindhovens Dagblad. Elfrink schat dat er drie of vier spelers aangetrokken worden. “Een keeper zou je zeggen want Ruiter kan nog vertrekken en Zoet eventueel ook. Dan heeft PSV zeker nog een tweede keeper nodig. Een linksback is heel hard nodig en ik denk dat er centraal achterin nog iemand bij kan komen.”

“Ook op het middenveld zal een verversing nodig zijn”, vervolgt Elfrink, die ervaring nogmaals aanhaalt. “Als je kijkt naar deze ploeg nu en een soort basisopstelling maakt, dan is Nick Viergever de enige veldspeler die ouder is dan 25. De groep oogt nog een beetje jong.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer