Groningen flirt ook met Eljero Elia: “Robben stuurt hem een appje”

Met Arjen Robben in de selectie zorgde FC Groningen al voor een daverende verrassing maar het zou nog mooier zijn als Eljero Elia de aanval verder komt versterken. De Noorderlingen willen hem graag overnemen van Istanbul Basaksehir waar de buitenspeler deze zomer vertrekt. Dat bevestigt Mark-Jan Fledderus.

“We zijn op zoek naar aanvallende versterking en Elia zou eventueel een interessante optie zijn”, zei de technisch directeur tegen FOX Sports. Groningen werkte maandag de eerste training af, maar deed dat nog zonder Arjen Robben. De buitenspeler haalt de voet even van het gaspedaal nadat hij in weekend een pijntje voelde.

De sterspeler wordt door Groningen gebruikt als troef om Elia binnen te halen. De 33-jarige aanvaller werd zondag kampioen van Turkije en zoekt een nieuwe club. “Arjen zei: ik stuur hem wel een appje”, aldus Fledderus. “Ik weet niet of het realistisch en haalbaar is. Hij voetbalt in Turkije en moet daar het seizoen nog afmaken. Voorlopig wil hij ook nog geen keuze maken.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer