‘Denzel Dumfries gaat opties goed afwegen’

De kans is groot dat Denzel Dumfies deze zomer PSV gaat verlaten. In gesprek met VI zegt hij zijn opties goed te gaan afwegen. In Italiaanse media is hij meerdere malen gelinkt aan AC Milan.

“Ik voel me hier op mijn plek. Ik weet niet hoe het staat met de interesse, ik focus me nu op PSV”, aldus Dumfries. “De transferwindow is tot oktober open. Ik ben er natuurlijk wel over aan het nadenken en weeg mijn opties af.”

De rechtsback zag meteen dat de werkwijze bij PSV nu anders is. “Het is anders dan we gewend zijn, andere trainingsvormen en een andere denkwijze. Dat is interessant. Je ziet in de partijvorm wel bepaalde accenten; meteen drukzetten en werken met overlappen”, zo geeft hij aan.

Bovendien vindt hij Roger Schmidt een goede indruk maken. “Het is een rustige man. Ik vind de staf fris ogen”, zegt hij daarover. Ook ziet hij meteen verschillen. “Twee uur per training, andere trainingstijden, het schema is aardig gevuld. Het is meer dan we gewend zijn. Dat is niet erg we hebben lang niks gedaan.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer