‘PSV wil 29-jarige speler halen uit de Spaanse top’

PSV zou interesse hebben in de 29-jarige Marokkaan Bono. Hij wordt dit seizoen door het Spaanse Sevilla gehuurd van Girona. Hij is een doelman. In Andalusië beschikt men over een koopoptie van 4 miljoen euro; Girona zou ook al akkoord gaan met zo’n 3.3 miljoen, maar ook dat is Sevilla naar verluidt te gortig.

Bono was tweede keuze bij Sevilla, maar de afgelopen weken moest de 29-jarige sluitpost toch aan de bak door een zware blessure van Tomas Vaclik. Elfvoudig international Bono, die eerder al onder contract stond bij onder meer Atlético Madrid en Wydad Casablanca in Marokko, deed het uitmuntend. Vooral tegen Real Sociedad (0-0), toen de club van Luuk de Jong hem persoonlijk mocht bedanken dat er niet verloren werd.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer