Johan Derksen boos op ‘politiek correct’ Mojo na VI-rel

Analist Johan Derksen van het programma Veronica Inside is niet blij met de organisatie Mojo Concerts. De concertorganisatie was zijdelings betrokken bij het bluesfestival in Grolloo, maar na de racismerel rond Veronica Inside ontstond twijfel over die samenwerking.

Bij WNL Opiniemakers bleek Derksen daar niet van gediend. “Wij organiseren een bluesfestival met drie man. Mojo wordt ingehuurd voor bepaalde werkzaamheden, maar we kunnen ook heel goed leven zonder Mojo”, sneerde de voetbalanalist. “Ze moeten niet zo’n grote broek aantrekken en over mijn rug voor de bühne politiek correct over willen komen.”

Volgens Derksen gaat het goed met het festival en komen gerenommeerde bluesartiesten graag naar Grolloo, de woonplaats van de voetbalanalist. Ook trekt dit evenement bezoekers uit verschillende landen. “Die komen omdat wij mensen hebben die je zelden aan het werk kunt zien.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer