PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Heren van Veronica Inside willen verder met Hélène Hendriks

Analist Johan Derksen blijft bij zijn standpunt. Hij en Rene van der Gijp willen niet verder met presentator Wilfred Genee en er zou zijn voorgesteld om in de toekomst met Hélène Hendriks te gaan zitten.

Bij WNL Opiniemakers was Derksen zaterdag openhartig over de kwestie die het programma in zijn greep houdt. Derksen voelt zich in zijn hemd gezet door Wilfred Genee, die zijn tafelgenoot zeer kritisch benaderde na de grap over Akwasi. “Wij hebben Talpa voorgesteld om met Hélène Hendriks te gaan zitten”, zegt Derksen. “Ik ga er niet meer zitten. Of dat honderd procent zeker is? Ja. René van der Gijp en ik gaan niet meer met Wilfred Genee zitten. Wilfred heeft dat programma opgeblazen. Wij waren authentiek, wij waren autonoom, we hadden lak aan de wereld. En als de mensen over ons heen vielen, dan zouden wij het zelf met het vaste groepje weer uitleggen.”

Derksen stelt dat hij wel in een ander programma met Genee zou willen werken, maar niet meer bij VI. “Als wij daar nu gaan zitten zijn we ongeloofwaardig, karakterloos en dan ga je er ordinair voor de poen zitten. Als er een ander programma komt met een ander format… het is een prima presentator. Maar hij kan niet als een zonnekoning boven alle partijen gaan zitten en dan een oordeel uitspreken.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.