Arjen Robben werkt bij Groningen aan nieuwe toptransfer

Arjen Robben maakt komend seizoen weer zijn opwachting op de Nederlandse velden en hij hoopt Eljero Elia te kunnen strikken voor FC Groningen. Hij zou hem dan ook hebben gepolst voor een overgang.

De buitenspeler van Istanbul Basaskehir heeft echter veel opties. In gesprek met Omroep West onthult hij: “Mijn zaakwaarnemer heeft al met veel clubs gesproken. Ook hebben clubs mij gebeld. Ron Jans heeft mij gebeld. Ik heb ADO-directeur Mohammed Hamdi gesproken, ik heb Martin Jol gesproken. Taco van de Velde, een goede vriend van mij en tegenwoordig werkzaam bij ADO, heeft mij gebeld. Ook Arjen Robben heeft me een bericht gestuurd.”

Elia voelt wel wat voor een terugkeer in de Eredivisie: “Natuurlijk heb ik het gevoel dat ik terug naar Nederland wil, maar het moet wel van twee kanten kloppen. Inleveren van salaris hoort ook bij mijn leeftijd en land, in dit geval Nederland. Het budget is daar nou eenmaal niet zo groot. Alleen bij Ajax is het budget groot. Over geld gesproken. Ik kijk er niet meer puur naar. Ik heb iets opgebouwd en ik moet zorgen dat ik de rest van mijn leven goed zit. Als ik terugkom naar Nederland is het puur om te presteren en plezier te hebben.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer