‘Arjen Robben moet eerste training van FC Groningen laten schieten’

‘Hierom wilde Arjen Robben niet naar PSV vertrekken’

Arjen Robben zal morgen niet aanwezig zijn tijdens de eerste training van FC Groningen. Naar aanleiding van een aantal testen is besloten om geen risico met hem te nemen. Dit meldt de club via haar digitale huis.

“We zijn met z’n allen heel optimistisch en positief gestemd. Ik voorop. Dat is onveranderd, maar ik had in mijn hoofd om maandag aan te sluiten bij de groep”, reageert Robben zelf. “De specialisten binnen de club hebben geadviseerd dit niet te doen. Ik had me maandag graag met mijn teamgenoten laten zien, maar tegelijkertijd is het vele malen belangrijker dat ik er bij de start van het seizoen sta, dan bij de eerste groepstraining.”

De linkspoot wil voorzichtig zijn. “We willen liever twee dagen later dingen doen die we in deze fase van het werken aan de comeback verantwoord vinden, dan één dag te vroeg. Ik snap dat met name de supporters mij graag maandag op het veld hadden willen zien, maar zoals ik me nu voel gaan ze me nog vaak genoeg in actie zien en dat is uiteindelijk het grote doel.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer