‘PSV wil drie echte versterkingen binnen halen’

Roger Schmidt de nieuwe trainer van PSV is voornemens om drie echte versterking binnen te halen. De Telegraaf schrijft dat Ricardo Rodríguez na zijn succesvolle huurperiode een optie blijft.

“De transfersom van zo’n drie miljoen euro kan en wil PSV voor hem betalen. Maar er is alleen kans dat hij blijft wanneer de linksback, die ook naar de Bundesliga kan, flink wil inleveren op het salaris van zo’n drie miljoen euro netto dat hij verdient bij AC Milan”, aldus de krant.

“Voor de duidelijkheid”, schrijft het medium, “om dat te evenaren moet PSV hem ongeveer 5,5 miljoen euro bruto bieden. Dat ligt ver buiten de Eindhovense salarisgrenzen en zal nooit gebeuren. Blijft Rodriguez niet, dan geniet de linksbackpositie opnieuw topprioriteit, net als in de voorgaande seizoenen. Voor de posities van centrale verdediger en middenvelder lopen er al langer intensieve contacten.”

Champions League-miljoenen zijn er niet en dus zou PSV overwegen om ‘één of twee spelers te huren, waarvan het weet dat deze de ploeg beter maken’. Het medium noemt Marco van Ginkel als optie, maar zowel Chelsea als PSV zal pas in actie komen zodra duidelijk is hoe hij er fysiek voor staat. Door langdurig blessureleed moet hij zich komend seizoen bewijzen in het tweede team van de Londenaren.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer