‘PSV gaat keihard verlies lijden op verkoop van Bruma’

Afgelopen zomer betaalde PSV nog vijftien miljoen euro voor de Portugese aanvaller Bruma maar hij bakte er vervolgens weinig van in Eindhoven.

De Telegraaf schrijft: “Nog iemand die PSV kan voorzien van transfergelden, is de Portugees Bruma. De grote aankoop van vorig seizoen, zo’n twaalf miljoen euro, blijkt na een dramatisch jaar in Eindhoven nog altijd gewild. Blijkt een club bereid tussen de vijf en acht miljoen euro neer te tellen, dan zou PSV zijn verlies wel eens kunnen pakken en is de buitenspeler vertrokken.”

Daar voegt de krant aan toe: “Dat zou de club dan kunnen verantwoorden, omdat eerder tientallen miljoenen euro’s zijn verdiend met de transfers van bijvoorbeeld Bergwijn en Hirving Lozano. Laatstgenoemde vertrok in de zomer van 2019 voor 38 miljoen euro naar Napoli.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer