‘Kik Pierie had van Ajax naar PSV moeten gaan’

Aankomend seizoen verhuurt Ajax Kik Pierie aan FC Twente. Het afgelopen seizoen kwam de mandekker er in Amsterdam niet aan te pas en moest doen met speeltijd bij Jong Ajax.

En het had allemaal anders kunnen lopen als hij sc Heerenveen niet voor Ajax, maar voor PSV had verruild. Dat denkt journalist Maarten Wijffels van het Algemeen Dagblad. “Hoe komen mensen er nou bij dat Pierie een slechte speler zou zijn. Echt kortzichtig”, schrijft Wijffels op Twitter.

“Kik Pierie had nu al prima een jaar de vaste linksback van PSV kunnen zijn. Nu moet-ie maar afwachten hoe zijn carrière nog loopt.. Hij moet natuurlijk niet vanuit Eredivisie & basisplaats Heerenveen in Jong Ajax gaan spelen. Prima speler, kon naar PSV, waar alle ruimte was om ontwikkeling door te trekken. Maar wilde dat niet en nu moet je het maar afwachten. Waarom ga je als Pierie of Schuurs zijnde vanuit de subtop naar Ajax als er al 23 concurrenten voor posities zijn?”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer