Conditietrainer Bayern Munchen velt oordeel over Arjen Robben

De afgelopen periode liet Arjen Robben zijn gezicht regelmatig zien op de training bij Bayern Munchen. Daar werkte hij voor de conditietrainer Holger Broich zijn sessies af.

De Duitser zegt nu in het Algemeen Dagblad: “Arjen was al erg fit toen we weer met elkaar begonnen samen te werken, wat aangeeft dat hij afgelopen jaar zelf al veel oefeningen deed.” Een jaartje rust heeft Robben duidelijk goed gedaan: “We weten van andere sporters van wereldklasse dat het van tijd tot tijd erg nuttig kan zijn om de training aan te passen of te veranderen. In mijn ogen kan dit ook het geval zijn bij Arjen.”

Bij zijn presentatie in het Hitachi Capital Mobility Stadion hield de voormalige aanvoerder van het Nederlands elftal zelf nog een slag om de arm. Broich denkt echter dat de supporters van Groningen niet hoeven te vrezen dat het onverhoopt misgaat: “Arjen heeft nog steeds een uitstekende conditie. Opgeteld bij zijn technische en tactische vaardigheden en ervaringen heb ik er alle vertrouwen in dat hij opnieuw een hoog niveau zal halen in wedstrijden.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer