PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Alireza Jahanbakhsh-transfer eist slachtoffer bij PSV’

PSV wil deze zomer proberen om Alireza Jahanbakhsh los te weken bij het Engelse Brighton. Dit is best opmerkelijk te noemen omdat de Eindhovenaren goed in hun aanvallers zitten.

Aad de Mos zegt in het Eindhovens Dagblad: “Cody Gakpo is voor mij een zekerheidje. Hij heeft ook Donyell Malen, maar eerst zal moeten blijken of hij de belasting van een volledig trainingsprogramma goed verwerkt. Het is te hopen voor PSV, want dit is een speler die het verschil maakt. Sam Lammers is er natuurlijk nog, Bruma zal zich willen revancheren. Ik ben heel benieuwd.”

De Portugees lijkt echter op de wipstoel te zitten. De bovengenoemde krant stelt namelijk: “Voor de Portugees wordt de seizoensstart cruciaal. Slaagt hij er niet in het vorige seizoen van zich af te schudden, dan is een transfer (verhuur of verkoop) niet ondenkbaar en zou Alireza Jahanbakhsh voor PSV een serieuze optie kunnen worden. Naast Bruma aast ook spits Maxi Romero op een revanche en willen de jonge Noni Madueke en de van Sparta teruggekeerde Joël Piroe zoveel mogelijk minuten maken.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.