PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Vrouw Wilfred Genee bijt van zich af: “Die heeft thuis de broek aan”

Wilfred Genee was gisteren met zijn vrouw aanwezig bij het huwelijk van Rene van der Gijp. Het medium Shownieuws besloot beelden uit te zenden van het huwelijk, maar stuitte hierbij op een resolute Lili Pirayesh.

Namens het SBS-programma probeerde Mark Schaaf een interview te doen met Genee. Na een korte aarzeling besloot de Veronica Inside-presentator toch even te reageren. “Vorige week gaf Minouche aan, namens René ook, dat ze het heel leuk vindt als we zouden komen. Ik heb het gisteren nog even met René kortgesloten. Toen dacht ik: ja, nee, we kennen elkaar twintig jaar, hè?”

Schaaf wilde weten of de strijdbijl begraven is, maar de Iraanse Pirayesh besloot op dat moment in te grijpen. “Nou, volgens mij gaat het vandaag om de liefde, hè? Daarom zijn we hier. We hebben er heel veel zin in.” Genee kon het niet laten om daar een knipoog aan toe te voegen: “Hier! Hè?”

De vrouw van Genee zorgde aan de desk van het programma nog voor discussie. “Lili neemt het behoorlijk pittig op voor haar man. Ze hakt er echt zo in van: ‘Het gaat om de liefde, klaar ermee!”, aldus Anouk Smulders. Guido den Aantrekker haakte in: “Ja, Lili heeft ook wel een beetje de broek aan hoor thuis, dus dat doet ze goed.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.