PSV contracteert centrale verdediger voor twee seizoenen

PSV heeft de centrale verdediger Tijn Daverveld een contract voor twee seizoenen gegeven. Hij is een vaste basisspeler bij de beloftenploeg in de Keuken Kampioen Divisie en hoopt komend jaar door te kunnen stomen naar de hoofdmacht van coach Roger Schmidt.

PSV schrijft over Daverveld: ‘Daverveld zit al vanaf het seizoen 2008-2009 bij de club en doorliep alle jeugdelftallen bij PSV en kwam daarbij ook uit in de UEFA Youth League. In 2019 maakte Tijn zijn debuut in het betaald voetbal. De verdediger speelde de hele wedstrijd tegen Jong Ajax (2-2) en maakte ook meteen een doelpunt. In januari nam Ernest Faber de beloftevolle verdediger mee op trainingskamp naar Qatar, waar hij zijn officieuze debuut maakte in de oefenwedstrijd tegen Club Brugge.’

Daverveld is logischerwijs erg blij met zijn nieuwe contract. “Het is voor mij belangrijk dat ik aankomend seizoen mijn wedstrijden ga spelen bij Jong PSV. Hopelijk kan ik aansluiten bij het eerste elftal. Ik zal mijn wedstrijden voornamelijk als centrale verdediger gaan spelen.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer