PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘SC Heerenveen wil doelman Robbin Ruiter van PSV overnemen’

SC Heerenveen wil deze zomer proberen Robbin Ruiter over te nemen van PSV. Dit weet Voetbal International te melden. De doelman is ontevreden in Eindhoven vanwege zijn reserverol.

De Friezen zien in hem een gedroomde kandidaat voor komend seizoen onder de lat. De 33-jarige Volendammer, die in het verleden zowel voor FC Utrecht als FC Volendam uitkwam, speelt sinds de zomer van 2019 voor PSV.

In Eindhoven hoopte hij eerste keeper te worden als Jeroen Zoet zou vertrekken, maar de doelman bleef. Bovendien verloor hij in de tussentijd de concurrentiestrijd van Lars Unnerstall, waardoor hij bij PSV in een uitzichtloze situatie is terechtgekomen.

De doelman zou het dan ook zeker zien zitten om de overstap naar SC Heerenveen te maken. Naar verluidt kan het hoge salaris van Ruiter nog wél een probleem opleveren in de transfer. Mochten beide clubs er niet uitkomen, dan wil de eredivisionist gaan voor Luuk Koopmans van ADO Den Haag.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.