‘Robbin Ruiter wil eerste doelman zijn bij PSV en overweegt vertrek’

Robbin Ruiter lijkt deze zomer te gaan vertrekken bij PSV. Volgens Voetbal International wil de doelman als eerste keeper ergens onder de lat staan en dat lijkt bij PSV niet te gebeuren. Ruiter zou al worden genoemd bij Willem II en sc Heerenveen.

Voetbal International zocht echter uit dat Ruiter op meevoetballend gebied de beste statistieken kan overleggen in vergelijking met de andere doelmannen van PSV. In de speelwijze van Roger Schmidt is een meevoetballende doelman van groot belang. De Duitse trainer zou naar verluidt ook graag een beter meevoetballende keeper aan de selectie toe willen voegen en onder meer Hendrik Van Crombrugge van Anderlecht zou in beeld zijn. Voor PSV is het echter prioriteit om een linksback, rechter centrale verdediger en een middenvelder aan te trekken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.