‘Roger Schmidt laat zich gelijk horen bij PSV’

Roger Schmidt de nieuwe trainer van PSV wil zelf een grote hand hebben in het laten vertrekken van spelers deze zomer. Hij wil namelijk zelf bepalen wie er mag blijven en moet gaan.

Verschillende spelers keren deze zomer terug na een uitleenperiode en zij zullen aanvankelijk bij de groep worden gehouden. Het Eindhovens Dagblad bericht: “Dante Rigo en Joël Piroe sluiten daardoor volgende week maandag weer aan bij de trainingen van PSV. Ook keeper Hidde Jurjus zal normaal gesproken gewoon starten bij de A-kern.” Ook Armando Obispo, Mauro Júnior en Maxi Romero zullen in de PSV-selectie worden opgenomen.

Sparta Rotterdam hoopt Rigo en Piroe opnieuw te mogen huren, maar een leegloop lijkt niet aan de orde. “Vanuit PSV klonken eerder al geluiden dat Schmidt pragmatisch met de huidige situatie in de voetballerij omgaat en er begrip voor heeft dat een grote hoeveelheid inkomende transfers er normaal gesproken niet in zal zitten”, aldus het ED.

PSV kijkt naar een centrale verdediger, linksback en een middenvelder. Ook is een nieuwe doelman bespreekbaar. De naam van Alireza Jahanbakhsh van Brighton & Hove Albion circuleert, maar hij lijkt voorlopig niet haalbaar.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer