‘Ajax laat oog vallen op transfertarget van PSV’

Gisteren nog werd PSV gelinkt aan de 27-jarige doelman Stefan Ortega en vandaag is bekend geworden dan ook Ajax een oogje op hem heeft. Dit weet het medium Kicker te melden.

Volgens Fussballtransfers heeft Ajax de doelman van Bielefeld al geruime tijd op de radar. Al in 2017 zouden de Amsterdammers een oogje op Ortega hebben laten vallen en nog steeds zou die interesse bestaan. Zijn huidige verbintenis in Duitsland loopt medio 2022 af.

Ortega heeft vooralsnog geen plannen om zijn club Arminia Bielefeld te verlaten. Bij zijn Duitse broodheer staat hij er goed op, maar mogelijk gaat Ajax aankloppen wanneer André Onana deze zomer toch nog vertrekt. Bij PSV is hij in beeld indien er één of meerdere keepers vertrekken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.