‘PSV wil gaan winkelen in Duitsland voor 26-jarige speler’

PSV is geinteresseerd in de 26-jarige doelman Mark Flekken. Dit weet het medium Kicker te melden.

Flekken is geboren in Kerkrade, waar hij in de jeugdopleiding van Roda JC speelde. De boomlange doelman kwam sinds zijn officiële debuut als prof echter alleen uit voor Duitse teams. Hij kwam achtereenvolgens uit voor Alemannia Aachen, Greuther Fürth, MSV Duisburg en momenteel SC Freiburg.

Flekken heeft in Freiburg nog een verbintenis voor twee jaar. Bij Willem II zou hij in beeld zijn om de naar Anderlecht vertrokken Timon Wellenreuther op te volgen, waar PSV deze zomer mogelijk Jeroen Zoet en/of Robbin Ruiter uitzwaait.

Kicker linkt PSV mede dankzij Roger Schmidt aan Flekken. Als Duitse trainer kent hij die markt immers goed.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer